Đorđević o porazu i isključenju Jokića: Glupa reakcija!
(Foto: EPA)

Selektor Srbije

Đorđević o porazu i isključenju Jokića: Glupa reakcija!

M. Šljivak

Srbija je danas doživjela prvi poraz na Svjetskom prvenstvu u Kinu.

Orlove je pobijedila Španija 81:69, a selektor Srbije Saša Đorđević je protivniku čestitao na trijumfu, te je govorio o isključenju Nikole Jokića.

"Bili su bolji i čestitam im. Imali smo neke neobjašnjive greške i nedopustivih 17 izgubljenih lopti. Ne sviđa mi se glupa reakcija mog igrača koji je trebao da ostane na parketu, pa čak i da izgubimo s njim", rekao je Đorđević i nastavio je o Jokiću:

"Razgovarali smo već. On je snažan momak i potreban nam je na terenu. Da li moožemo bez njega? Možemo bez svih, tako morate na ovom takmičenju. Nadam se da ovakvu epizodu više nećemo ponovoiti. Ovo je momenat za nejga da dodatno odraste", rekao je srbijanski selektor.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Srbiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva čeka Argentina, dok će Španci igrati protiv Poljske.

Top Komentari

edinho
Jeste se bili digli...lako je Porto Riko bilo trpat,prvi put ste naletili na jacu reprezentaciju i dovidhenja
13 3
Peđa
Nema veze selektore mi igramo SP drugi gledaju na TV-u. A i hvala odbojkasicama koje su odbranile Evropsku titulu.
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi