Bogdanović: Španjolci su nam danas isprašili d**e
Unatoč sjajnoj partiji Bogdanovića Srbija je poražena od Španjolaca

Najbolji košarkaš Srbije sasvim otvoreno

Bogdanović: Španjolci su nam danas isprašili d**e

Nakon što su košarkaši Srbije danas poraženi od reprezentacije Španjolske koja je do kraja iskoristila sve slabosti izabranika Aleksandra Đorđevića, najbolji košarkaš srpske selekcije Bogdan Bogdanović bio je brutalno iskren.

"Isprašili su nam d**e danas, sasvim zasluženo" - rekao je Bogdan i dodao: - "čestitam im na današnjoj izvedbi. No turnir još nije gotov, niti smo mi ispali. Ovaj današnji poraz može u krajnjoj liniji biti i dobra stvar za nas. Bili su težak protivnik danas, puno su iskusniji tim" - rekao je šuter Sacramento Kingsa u izjavi poslije utakmice. 

Bogdanović je danas jedini bio raspoložen za igru u selekciji Srbije uz postignutih 26 poena, 10 skokova i 6 asistencija. Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv selekcije Argentine, dok su Španjolci današnjim trijumfom osigurali sebi prvo mjesto u grupi J i za protivnike u 1/4 finalu dobili selekciju Poljske koja je danas uvjerljivo poražena od Gauchosa.

Top Komentari

Svojprisebi
Dobra lekcija da se spuste na zemlju, sada glave gore pa preko Argentine, Amerike do finala i titule
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije