Ubjedljiva pobjeda protiv Jedinstva

Rukometašice Mire se prošetale kroz Tuzlu

Esmer Oštraković

Rukometašice Jedinstva iz Tuzle doživjele su neugodan poraz na domaćem terenu od ŽRK Mira iz Prijedora, a bilo je 44:26 za gošće.

Gostujuće rukometašice bile su blagi favorit u ovoj utakmici, ali su na kraju ostvarile ubjedljivu pobjedu od čak osamnaest razlike.

Nakon prvog poluvremena rukometašice Mire imale su prednost od osam razlike, a bilo je 19:11, a do kraja utakmice ta prednost je bila ogromna.

Na kraju ubedljivu pobjedu su upisale rukometašice Mire, te su potvrdile svoje velike ambicije u ovoj sezoni.

Jedinstvo - Mira 26:44 (11:19)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Jedinstvo: Dervišbegović, Mitrović, Pavić, Saletović 3, Ibrahimović 1, Bošnjak 8, Petrović 6, Suljanović, Jusić, Mačak 1, Pavičević 2, Tadić 2, Mulaosmanović, Osmanović 3, Hodžić

Mira: Sekulić, Gligorević 4, Bašanović 6, Karagić, Ganić 2, Suvajac 1, Tintor 10, Miljuš, Mutić 1, Bilbija 2, Mutić B. 4, Krecelj, Stojanović 8, Mutić 6, Gligorević

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.