Brazilcu će biti baš zanimljivo večeras

Okupili se ispred hotela: Navijači Real Madrida zanimljivim skandiranjem prozivali Neymara

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras igraju u gostima protiv Real Madrida u okviru Lige prvaka.

Parižani su u prvom duelu ovih ekipa na Parku prinčeva slavili s ubjedljivih 3:0 i sigurno je da će se kraljevski klub željeti osvetiti večeras pred svojim navijačima za taj poraz.

Ovaj put PSG bi trebao igrati u najjačem sastavu što nije bio slučaj u prvom kolu. Ipak, jedina nepoznanica je da li će Neymar igrati od prve minute jer Brazilac nije baš u najboljoj formi.

Neymar se i jutros našao u centru pažnje španskih medija nakon što se grupa navijača Reala okupila ispred hotela u kojem su bili igrači PSG-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Poznato je da se špekulisalo da bi Neymar mogao doći u Real narednog ljeta, ali navijači ovog kluba pokazali jasno šta misle o tome, te su skandirali ispred hotela: "Neymar idi u Barcelonu jer ti je tamo mjesto".

Kvote za ovu utakmicu su veoma izjednačene iako mnogi znaju da nije baš tako jednostavno slaviti protiv Reala u Madridu. Sigurno će ovo biti jako primamljiv par za mnoge, a kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.