Juventus i Real u januaru kreću u pregovore s Eriksenom

Velikani stoje u redu

Juventus i Real u januaru kreću u pregovore s Eriksenom

Juventus i Real Madrid u januaru kreću u lov na Christiana Eriksena, javljaju inostrani mediji.

Na kraju sezone danskom fudbaleru ističe ugovor s Tottenhamom i izvjesno je da će napustiti klub, a kao potencijalne destinacije pominju se upravo Juventus i Real Madrid.

Inostrani mediji kao favorita za Eriksenov potpis vide upravo Juventus, koji je, kako tvrdi Corriere dello Sport, već 'pripremio teren' za pregovore kako bi ga doveo potpuno besplatno naljeto.

"Bianconeri se nadaju da će nastaviti praksu dovođenja vrhunskih fudbalerea bez obeštećenja. Prethodno su tako u torinski klub stigli Pogba, Ramsey, Rabiot...", podsjećaju Italijani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Eriksen je u Tottenham došao još 2013. godine iz Ajaxa za 13,5 miliona eura, a u međuvremenu je za Spurse sakupio 292 nastupa, uz 68 pogodaka i 87 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi