Liga prvaka se vraća, a u centru pažnje kladioničara posebno se nalaze dvije utakmice

Očekuju nas dva velika derbija

Liga prvaka se vraća, a u centru pažnje kladioničara posebno se nalaze dvije utakmice

Endin Čaušević

Nakon reprezentativne pauze večeras se vraća i Liga prvaka utakmicama petog kola grupne faze.

Ljubitelji fudbala večeras mogu uživati u najboljem klupskom fudbalu na svijetu jer nas očekuje nekoliko fantastičnih utakmica. Sigurno da će se s najviše pažnje pratiti meč u Torinu i Madridu.

Juventus će na svom terenu dočekati Atletico Madrid s kojim se Stara dama bori za prvo mjesto u grupi. Atletico u slučaju pobjede će osigurati plasman u nokaut fazu što je Juve već uradio u prošlom kolu.

Prvi duel ovih ekipa koji se igrao u prvom kolu ponudio nam je odličan meč. Na toj utakmici vidjeli smo četiri gola, a na kraju su ekipe podijelile bodove odigravši 2:2.

Što se tiče kladionica one su u ovom slučaju više naklonjenije Juventusu. Iako Stara dama baš i ne igra u najboljoj formi čini se da mnogi misle da Atletico neće večeras moći napraviti ništa ozbiljnije u Torinu. No, kvota na klub iz Madrida je itekako primamljiva barem za one "hrabrije" kladioničare.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za meč Juventusa i Atletico Madrida i to na OVOM linku.

Pored ove utakmice očekuje nas još jedan spektakl, a to je okršaj Real Madrida i PSG-a. Real će u ovom meču sigurno tražiti osvetu jer je PSG u prvoj utakmici na svom stadionu slavio sa 3:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, s pravom možemo očekivati dosta golova na Santiago Bernabeu, a Real će u slučaju pobjede osigurati mjesto u nokaut fazi što je PSG to već ranije učinio.

Kvote za ovu utakmicu su veoma izjednačene iako mnogi znaju da nije baš tako jednostavno slaviti protiv Reala u Madridu. Sigurno će ovo biti jako primamljiv par za mnoge, a kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi