Messi nakon katastrofe na Anfieldu poslao poruku Neymaru: "Molim te vrati se, ja sam tu još..."

Katalonski Sport otkrio zanimljivu priču

Messi nakon katastrofe na Anfieldu poslao poruku Neymaru: "Molim te vrati se, ja sam tu još..."

Endin Čaušević

Barcelona je prošle sezone bila na putu da osvoji trofej Lige prvaka, ali na kraju je sezona završena onako kako to niko nije očekivao iz katalonskog kluba.

Barca je u polufinalu Lige prvaka u prvom meču na svom terenu pobijedila Liverpool sa 3:0 i činilo se da sigurno idu u finale. No, Katalonci su u revanšu na Anfieldu doživjeli pravu katastrofu jer je Liverpool pobijedio sa 4:0 i izbacio ih iz Lige prvaka.

Ovaj poraz je nanio veliku štetu Barci iako je klub završio sezonu s osvojenom titulom prvaka Španije. No, čini se da se emotivno još uvijek nisu oporavili od poraza na Anfieldu iako to u Barcelni vješto kriju.

Nakon meča protiv Liverpoola situacija u svlačionici Barcelone je bila zaista srceparajuća jer su igrači već bili mislima u finalnoj utakmici protiv Tottenhama.

Katastrofalni poraz pogodio je i Lionela Messija, a katalonski Sport prenosi da je on prvo kontaktirao Neymara nakon svega. Navodno, Messi je bivšem saigraču poslao poruku i zamolio ga da se vrati u Barcelonu.

Neymar je ljetos želio to da uradio, ali jednostavno PSG nije pristao na prodaju. Katalonski Sport otkrio je i šta je Messi navodno napisao bivšem saigraču.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Samo zajedno možemo osvojiti Ligu prvaka. Molim te vrati se. Ja ću igrati još dvije godine i onda ćeš ti biti glavna zvijezda", navodno je Messi napisao Neymaru nakon poraza od Liverpoola.

Iz Barcelone su nedavno potvrdili da nisu odustali od Brazilca i da će ga sigurno pokušati vratiti u klub i narednog ljeta. Da li će se Messijeva želja ispuniti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Eto vi znate kome je on prvo poslao poruku nakon poraza
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti