Vraća se u formu

Kodro komentarisao povratak u reprezentaciju: "Sanjam o igranju na tom stadionu u dresu BiH"

Admin Čaušević

Kenan Kodro je posljednji nastup za reprezentaciju BiH upisao u prijateljskom duelu protiv Španije sredinom novembra prošle godine. 

Ako je slutiti po posljednjem susretu za Athletic Bilbao Kodro bi se mogao vratiti u formu koja mu je prije nekoliko godina donijela i status standardnog prvotimca BiH.

Zmajevi će u martu igrati baraž za Evropsko prvenstvo, a u slučaju plasmana na EURO bili bi smješteni u grupi E što znači da bi svoj meč protiv Španije igrali u Bilbau.

Upravo je igranje u dresu reprezentacije na San Mamesu san za Kodru. Potvrdio je to bh. napadač u razgovoru za španske medije.

"Nisam dobio pozive u posljednja tri okupljanja, treba zbiti redove u play offu. Povratak u reprezentaciju i igranje na San Mamesu protiv španske reprezentacije bi bilo ispunjenje sna", rekao je Kodro.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, moguće protivnike u grupi E Bosna i Hercegovina će saznati u subotu kada je na programu žrijeb grupne faze Eura.

Kodro je do sada dres bh. nacionalnog tima nosio devet puta uz dva postignuta gola. U minulim kvalifkacijama nije upisao niti jedan nastup. Protiv Armenije i Grčke bio je na klupi, za ostale mečeve nije pozivan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.