10

Komentari (10)

Novibroj
Kenan je Po Meni imo samo jednu solidnu sezonu cini mi se 2014/2015 kad je sa osasunom izborio iz 2 lige ulazaku la ligu. Od tad je promjenio niz klubova nigdje se nije pokazo a pruzena mu je prilika, cak ni u kopenhagenu nije bio dobar. Vrijednost 900 hiljada evra.
konjnakvadrat
Sve ovo treba rastjeraat i pokupit momke po Premijer ligi, odigrat ce postenije od ovih baletana
Kodro sanja ti i dalje nije zabranjeno sanjati tanak si ti za reprezentaciju BiH, nisi ti za reprezentacije BiH, Hodzic je je bolji od Bajica i Kodre, ostaje jos da se vidi sta ce biti sa Koljevicem da li ce se on nametnuti reprezentaciji BiH, Bosna se mora rjesiti parmaka kao sto su Toni Sunjic, Zukanovic, Bajic, Kodro i jos neki, ako misli napraviti solidnu reprzentaciju i proci baraz za EP2020. Nama nece moci pomoci ni Mourihno ako nemamo solidan igracki kadar u reprezentaciji.
Ninoox
Jesi ti normalan da se rijese Tonija Sunjica? Pa sine moj on jedini koji gine za reprezentaciju, kako on ne igra u odbrani i imamo ovakve rezultate kakve imamo.. Cuj da se rijesi Sunjica, he Boze moj pomozi nam et..
Amarinho
Toni Sunjic je bio najgori na terenu protiv Finske izgubili smo sa 2:0, za jedan gol je bio kriv Sunjic, Puki je prosao pored njega kao brzi Gonzales, Sunjic je bio najgori na toj utakmici, ne vrijedi sto Sunjic gine na terenu jer spor je kao kornjaca i Vrsajevic trci po terenu ko muha bez glave ali dzaba nema nikakvof efekta, zato sad Vrsajevic ne igra u reprezentaciji kao sto ni Sunjic nece igrati skoro, dolazi uskoro Dilaver i Dilaver je bolji od Sunjica.
dragonBH
ne mozes o sunjicu sudit samo radi tok kiksa protiv finske.. momak je dobar, nemamo boljih! treba da igra i mislim ako dobijemo dilavera da ce bit dobar tandem.. zao mi je bicakcica, al momak u svom klubu ne igra..
enko
i gdje je jos pogrijesio,statisticaru
Amarinho
nije on za repku
Ovaj sto je odgovorio sa crvenim mora da je neki Mostarac ili neko od Kodro familije, samo se ti ne slazi Kodro 100% nije za reprezentacije BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.