Kauboji na kraju slavili

Na duelu Hrvatske i Srbije nije moglo bez sukoba

Admin Čaušević

U susretu s nekoliko preokreta Hrvatska je pobijedila Srbiju 24:21 te prvu grupnu fazu Evropskog prvenstva u rukometu okončala s maksimalnim učinkom. 

S obzirom na rivalstvo između ove dvije nacije u svim sportovima ni me u Grazu nije mogao proteći bez manjeg sukoba.

Naime, nakon što je Vladimir Cupara nanizao nekoliko odbrana okrenuo se prema navijačima Hrvatske te proslavio svoje intervencije.

Ovaj 25-godišnjak je nakon toga izviđan, a jedan od navijača ga je gađao upaljačem pa je morao reagovati i zvanični spiker.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Spiker je upozorio hrvatske navijače da se ponašaju fer i sportski, ali upozorenje je bilo uzaludno jer je prema Cupari i srbijanskim rukometašima bačeno nekoliko pereca.

Hrvatska iz prve u drugu grupnu fazu nosi dva boda, dok je Srbija nastup na rukometnom Euru okončala sa tri poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.