18

Komentari (18)

Sajaga
Bas je bila super i korektna atmosfera,ipak je rukomet za huligane previse kulturan. Kao prvo u svoj toj euforiji kada golman odbrani on se okrece prema publici pun adrenalina i slavi. Eh sad sto su 90% navijaca bili hrvatski dijasporci, sta da se radi. Za mene je ovo bilo bolje od finala, jer ovakvu atmosferu necemo vise osjetiti.
Terminator
Čime se to hvalite.Sport je zabava koja ljude zbližava a vi bi da ratujete.Mržnja i nacionalizam vam u genima.Pravi navijač ne mrzi protivnika, navija fer i korektno bez uvreda.
United_HZ
Eh kada su to bh Hrvati ili Srbi navijali za nas, uvijek nas popljuju poslije tekme a mi bi da ih hvalimo
dadopd
Volim zbog ovog cetnika Cupare sto su izgubili/vlah ostaje vlah.
United_HZ
I stasau ostaje stasau, ebo mater sto se okotilo kamenjarskih botova na sve strane, ovo je bosanski portal i neka vam to bude jasno
United_HZ
Sve više bh hrvata debila sa krizom identiteta vlada ovim portalom
predator23
hrvati su realno dominatori
Sajaga
Koliko ste platili BHF-a za navijanje?Ovdje niko nije normalan, ko ne skace itd. Sve smrdi da ste imali nekog brata iz federacije sto je predvodio navijanje,haha.
azmir
E kud se neponbijase
Furioza1999
Allaha mi hrvati najvece picke lazov srb su braca to svaki bosnjak nek zna ja sa hrvatom 2 kad progovorim on vec pocne lagati srbin iskren i uvijrk je tu za tebe
Lalaland
Da ti vjerujes u Allaha ne bi tako pricao
E.Car
Koji si ti debil!!!
Benjamingst
Furioza ako tako nastavis za par godina tvoj brat Srbin ce te zaklati....
balunv
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.