Čini se da je konačno sve dogovoreno

Fabricio Romano ima nove informacije: Džeko i Milik veoma brzo na ljekarskim pregledima!

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su večeras da je saga oko Edina Džeke i Arkadiusza Milika konačno završena.

Milik je danas pristao na transfer u Romu i dogovorio je petogodišnji ugovor, a večeras je sve završio i s Napolijem. Poljak je dogovorio da produži ugovor na godinu dana kako bi mogao u Romu na posudbu, a Vučica će narednog ljeta biti primorana da otkupi njegov ugovor.

S druge strane, Džeko je već odavno sve dogovorio s Juventusom i samo čeka zeleno svjetlo kako bi potpisao ugovor. Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je da je saga konačno završena, te da su Napoli, Roma i Juventus sve dogovorili.

Dakle, Milik je pristao na uslove Rome i potpis ugovora s Napolijem kako bi se ovaj transfer mogao ostvariti. Džeko je ranije dogovori s Juventusom dvogodišnji ugovor, a Romano piše da će se uskoro znati i termini ljekarskih pregleda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovim je postalo jasno i da od dolaska Luisa Suareza u Juventus nema ništa, te da se Andrea Pirlo i definitivno odlučio za Džeku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.