Corriere dello Sport objavio detalje Džekine ispovijedi prijateljima iz komšiluka

Dijamant u centru pažnje

Corriere dello Sport objavio detalje Džekine ispovijedi prijateljima iz komšiluka

A. Čaušević

Iz sata u sat iz Italije stižu nove inforamcije o potencijalnom transferu Edina Džeke. Popularni Dijamant praktično ne silazi s naslovnica italijanske štampe i konstantno je top tema u medijima na Apeninima.

Džeko bi trebao završiti u Juventusu. Barem su to posljednje vijesti jer je Arkadiusz Milik pristao na transfer u redove Rome.

Rimski list Corriere dello Sport je objavio detalje Džekine ispovijedi bliskim prijateljima da je odlučio da napusti Vučicu i potpiše za Staru damu.

"Bosanac je ovaj put ubijeđen, više neće biti premišljanja. Napušta Romu i odlazi da nešto osvoji. Već je to rekao svojim prijateljima iz Casal Palocca gdje živi u vili s parkom i bazenom", piše rimski list.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovih dana je u Trigoriji pokazao nestrpljenje baš kao što je uradio i u subotu na gostovanju Cagliariju na posljednjem testu uoči nove sezone", navodi se u tekstu.

Roma novu sezonu otvora gostovanjem Veroni u subotu, a još uvijek nije poznato hoće li Džeko konkurisati za taj susret ili ne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Evo pune novine u Španiji, Zidan prijeti ostavkom ukoliko ne dovedu Džeku.
1 3
Bhf111
Ne zna se ko je gori. Ili vi ili talijani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti