Foto - EPA

Odnosi nisu baš najbolji

Šta se dešava između Edina Džeke i trenera Fonsece?

Midhat Šljivak

Edin Džeko ostaje u Romi.

Iako je bio na korak od prelaska u redove Juventusa, na kraju je transfer bh. dijamanta propao i on će ostati član rimskog kluba.

A već tokom vikenda Edin će imati priliku da protiv Stare dame pokaže šta su propustili. Roma na Olimpicu čeka Juve, a pred ovaj meč italijanski mediji pišu o lošim odnosima kapitena i trenera Vučice Paula Fonsece.

Navodno, odnosi između Džeke i Fonsece zateginuti su nakon utakmice Evropske lige protiv Seville. Ništa se nije promijenilo ni u proteklom periodu i dvojac pred dolazak Stare dame nije u najboljim odnosima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin zbog transfera nije igrao u susretu protiv Verone. Fonseca mu je zamjerio i što se nije pojavio na sastanku sa ostatkom ekipe i neće biti nikakvo čudo ako Džeko ne počne naredni meč koji se igra u nedjelju.

Kladite se u kladionici Mozzart na meč Roma - Juventus. Kvota na prvaka Italije je zaista sjajna, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.