Čovjek zbog kojeg je Roma izgubila od Verone, potpisao za - Veronu

Da li je moguće?

Čovjek zbog kojeg je Roma izgubila od Verone, potpisao za - Veronu

E. Oštraković

Nogometaši Rome su na zelenom terenu odigrali 0:0 protiv Verone, ali im je kasnije taj bod oduzet, te im je upisan poraz od 3:0.

Razlog je bio taj što su Diawaru u zapisnik upisali kao igrača mlađeg od 22 godine iako je on davno proslavio 23. rođendan.

Taj propust desio se generalnom sekretaru kluba, Pantaleu Longu, koji je odlučio napustiti Romu odmah nakon što se sve desilo.

Ipak, da stvar bude najgora, kako prenose italijanski mediji prenose kako je on danas potpisao ugovor upravo sa Veronom, gdje će obavljati istu funkciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
To je ta neka biohemija :)
4 0
bistrik87
Roma ko da je FK Nikom te Nedamo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti