Na Olimpicu se sada hvataju za glave, ali odluka je konačna

Roma gubi meč protiv Verone s 3:0

Na Olimpicu se sada hvataju za glave, ali odluka je konačna

E. Škorić
Teme:

Prema izvještajima iz Italije, donesena je konačna odluka prema kojoj će meč Verona - Roma biti registrovan službenim rezultatom 3:0.

Verona i Roma odigrali su 0:0 na Bentegodiju u subotu navečer u prvom kolu Serije A, ali Vučicu je koštao propust prilikom prijave igrača. Naime, klub je na popis od 25 igrača uvrstio i Diawaru.

I tu ne bi bilo ništa sporno da Diawara nema 23 godine, a Roma ga je prijavila među igračima do 22 godine, čime je naravno prekršila pravila i zbog toga je kažnjena.

Diawara je bio starter, odigrao je cijeli meč, a zbog administrativne greške Roma u sezonu ulazi bez ijednog boda, iako je na terenu bila izborila makar bod.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neshvatljiva greška za jedan klub kao što je Roma, ali na Olimpicu odavno mnoge stvari ne funkcionišu najbolje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
Kako bolan na "Olimpicu odavno mnoge stvari ne funkcionišu najbolje"???... Zadrzali pametno Dzeku, imaju igrace top i to sretne tamo... Zaniolo, Pelegrini, Mancini i Florenzi su Romini igraci i starteri za Italiju, doveli jednog od najboljih odbrambenih igraca u ligi ove sezone. Greske se desavaju svugdje.... Vidi Barsu, Reala sa Bale-om...
6 3
Tz_Niko75
Roma je totalno los klub kojeg vode nesposobnjakovici. Steta za neke igrace koji su top top! Kolko se para obrce, trebali su barem 2put uzet ligu prvaks
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi