Foto: NSBiH

Dobro se zabavljaju na Instagramu

Fotografi uhvatili Hodžića s mobitelom u ruci, a on onda prozvao bivšeg igrača Željezničara

Endin Čaušević

Reprezetacija BiH danas je otputovala za Poljsku gdje naš tim sutra očekuje meč četvrtog kola Lige nacija.

Bh. selekcija sutra u Wroclawu igra protiv Poljske utakmicu koja može odrediti našu sudbinu u Ligi nacija. Zmajevima je potrebna pobjeda kako bi ostlai u borbi za vrh i opstanak u Ligi A.

Igrači BiH su u dobrom raspoloženju otputovali za Poljsku nakon remija s Nizozemskom. U centru pažnje našao se Armin Hodžić koji je mnoge nasmijao objavom na Twitteru.

Fotografi su ga uhvatili u trenutku dok je tipkao na mobitel, a on je tu fotografiju objavio i označio bivšeg saigrača iz Željezničara Srđana Stanića i poručio mu da je upravo njega zvao.

Ubrzo nakon toga oglasio se i Stanić koji se nasmijao na sve to te je samo kratko dodao: "Jutro sa Arminom Hodžićem".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za sutrašnji meč između Poljske i Bosne i Hercegovine i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.