Poljaci otkrili sastav svog tima za okršaj protiv BiH

Jedina dilema je pozicija napadača

Poljaci otkrili sastav svog tima za okršaj protiv BiH

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH sutra igra u gostima protiv Poljske utakmicu četvrtog kola Lige nacija.

Zmajevi su jutros sa sarajevskog aerodroma otputovali Wroclaw gdje ih sutra od 20:45 sati očekuje utakmica protiv Poljske.

Poljski mediji već su objavili vjerovatni sastav ovog tima za okršaj protiv BiH u kojem će Jerzy Brzeczek sigurno napraviti nekoliko promjena u odnosu na meč protiv Italije.

Jedina dilema je Robert Lewandowski koji ima problema s povredom, ali očekuje se da će početi meč. Lewa vjerovatno neće igrati cijelu utakmicu, a šansu umjesto njega trebao bi dobiti Milik.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vjerovatni sastav Poljske: Szczesny, Kedziora, Glik, Bednarek, Karbownik, Goralski, Linetty, Jozwiak, Klich, Grosicki, Lewandowski.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za sutrašnji meč između Poljske i Bosne i Hercegovine i to OVDJE.

Top Komentari

Mele
Nije ovo neki kvalitet, zalaganjem i trcanjem, borbenost i zelja, moze ih pobijediti i u Poljskoj. Vratite im dug, gubis kuci, dobijes ih u gostima..
4 0
Treba naci igraca ko ce ustopovati Lewandowskog, to jest ko ce biti prilijepak uz ovog izvrsnog igraca.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi