Izviđač ostvario zasluženu pobjedu

RK Gračanica nakon skoro četiri godine poražen na domaćem terenu!

Esmer Oštraković

Rukometaši Gračanice poraženi su na domaćem terenu od Izviđača u okviru 5. kola Premijer lige BiH.

Izviđač je tokom cijele utakmice bio bolji protivnik, te je na kraju ostvario zasluženu pobjedu od šest razlike, a bilo je 25:31.

Domaći su imali velikih problema sa rosterom, ali nisu se tako lako predali. Ipak, protiv dosta jačeg protivnika večeras nisu mogli.

U prvom poluvremenu, dosta tvrda i izjednačena utakmica, ali gosti odlaze na odmor sa vodstvom od dva razlike, pri rezultatu 10:12.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Dosta bolje su zaigrali gosti, posebno u odbrani, u drugom poluvremenu, te su na kraju ostvarili pobjedu od 25:31.

Bio je ovo prvi poraz Gračanlija na domaćem terenu nakon skoro četiri godine, a posljednji poraz upisali su 26.11.2016. kada je u Gračanici slavila Sloboda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.