Foto - EPA

Edin Džeko za Alexisa Sancheza

"Ako Inter ne promijeni određene detalje pregovori o razmjeni će propasti"

Midhat Šljivak

Inter i Roma još uvijek nemaju dogovor o razmjeni igrača u kojoj bi učestvovali Edin Džeko i Alexis Sanchez.

Fabrizio Romano je objavio kako dogovor između dva kluba još uvijek nije postignut i da će kompletna stvar propasti ako u narednim satima Inter ne promijeni određene detalje u dogovoru.

Prema izvještajima postoji razlika u porezu između plata napadača u iznosu od tri miliona eura i to je jedan od problema koji koči dogovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sudbinu transfera Edina Džeke u Inter vjerovatno ćemo saznati do večeras i vidjet ćemo hoće li se sve riješiti ili će bh. napadač na kraju ponovo ostati u Romi.

Podsjetimo, Edin je u ljetnom prelaznom roku bio na korak od prelaska u Juventus, ali je sve propalo u posljednjem trenutku, pa je torinski tim kupio Alvara Moratu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.