Sky Sport tvrdi da je ovo dan odluke, o Džeki je govorio i Conte

Ide li bh. napadač u Inter?

Sky Sport tvrdi da je ovo dan odluke, o Džeki je govorio i Conte

Edmir Škorić

Kako je javio Sky Sport Italia, danas bi trebao da bude dan odluke kada je u pitanju Edin Džeko i potencijalni prelazak u redove Intera.

Roma i Inter počeli su pregovore o razmjeni napadača. Rimljani su spremni da puste 34-godišnjeg Džeku koji je u svađi s trenerom Paulom Fonsecom, a Inter bi im za bh. napadača ustupio Alexisa Sancheza.

Za sada se vode pregovori, ali i dalje nema konkretnih informacija o mogućem transferu našeg napadača na Giuseppe Meazzu. Vremena je sve manje, a Sky Sport tvrdi da je ovo dan odluke.

Prema posljednjim izvještajima, postoji razlika u porezu između plata napadača u iznosu od tri miliona eura, što bi se moglo riješiti tako što će Inter poslati i Andreu Pinamontija (21) u Romu.

Razgovori između sportskog direktora Rome Tiaga Pinta i Interovih direktora Beppea Marotte i Piera Ausilija traju i danas bi mogao biti odlučujući dan za finalizaciju dogovora, pošto slijedi vikend, slijede utakmice i teško da se nešto tada može rješavati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu, o ovoj temi govorio je i trener Intera Antonio Conte, čiji tim se sprema za duel s Beneventom.

"Nisam ništa tražio od kluba, ako mislite suprotno onda kasnite svjetlosnim godinama. Nije to nikakav hir ni želja trenera, ovi igrači što su tu bit će prisutni do kraja sezone. Poštujem Edina, Romu i naše igrače. Ako postoji neko da je nezadovoljan i želi da ide, onda dobro. Ako postoje ekonomski uslovi da dođe do razmjene, to je dobro. U suprotnom ne unosimo nestabilonost u ekipu", rekao je Conte.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
Pametno je ovo rekao
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti