Ibrahimović i Lukaku suspendovani zbog nedavnog obračuna na terenu

FS Italije ih kaznio

Ibrahimović i Lukaku suspendovani zbog nedavnog obračuna na terenu

E. Škorić

U utorak navečer su Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku imali žestok verbalni sukob tokom polufinala Kupa između Intera i Milana.

Ibrahimović je počeo da provocira Lukakua, Belgijanac se "upalio", a zamalo je sve preraslo u žešći fizički obračun.

Bilo je uvreda s obje strane, a tada su obojica dobili po žuti karton od sudije Valerija, mada je Šveđanin u nastavku dobio drugi žuti karton, pa je isključen.

Disciplinska komisija Italijanskog nogometnog saveza raspravljala je o njihovom incidentu, na kraju su obojica dobili po meč suspenzije.

To znači da će Lukaku propustiti duel s Juventusom u polufinalu Kupa, mada je Belgijanac svakako suspendovan jer je "nabrao" dovoljno javnih opomena. Ibra će pak pauzirati naredne sezone u prvoj utakmici Kupa ukoliko bude i dalje član Milana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shiptar
Ma ja mora faliti ürotiv juventusa ;)
4 1
nono
Tresla se brda rodio se miš !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi