12

Komentari (12)

Krivaja Zavidovići
Navodno Alegri dolazi u Romu, ali izgleda na ljeto...
Miky007
Novinaru beri sljive!
Hakkinen
Bond @Miky007 Bond.
E čuj novinaru " beri šljive".
Iz koje li si ti selendre pa takve izraze koristiš jadna ti majka???
Miky007
Pa kako se zove novinar kojem sam ovo uputio? Upravo sam ti odgovarao i na prosli post, ali vidim koliko si inteligentan pa sam odustao! Nebi se vise zamarao oko tebe, nastavi slobodno da budes Dzekin advokat sve ti je oprosteno ! :)
Miky007
I ako je Kranjčevićeva (Sarajevo) selo, onda jesam seljak ;)
Hakkinen
BOND @Miky007 BOND.
I šta napisa i osta živ?
Znaš ko sam i gdje živim?
Eeee jah šljivotresu " BERI ŠLJIVE".
I ti mangup iza kompa pa novinara pod*eba*eš?
Očigledno da su iz Kranjčeviće svi takvi, jel de ?
Inteligencija izbija iz tebe a ja sam davno nekom napisao.
Ja sam nepismen i kao takav ne mogu biti advokat AMD
A @shime187 piše se DEBILČINO što si garant TI mišu.
Tiruriru... haj zdrao
Miky007
Iskreno mislio sam da znam o kome se radi, ali moram priznati da nisi taj lik, jer ovaj lik sto sam te zamijenio sa njim iz Dzekinog djetinjstva nije toliko glup kao ti! Aj zdra'o :)
Finansijska kriza je u mnogim svijetskim fudbalskim klubovima zbog Korone virusa, sada Dzeki nece niko dati 7.5 miliona eura po godini i Dzeki predstoji jos godine ili dvije fudbala i gotovo je. Koliko znam koji god je fudbaler u svijetu imao sukob sa trenerom uvijek je fudbaler lose prosao, prema tome Dzeko jedino ti predstoji da se izvines treneru jer nema ti druge, ne kaze se dzaba: "Vezi konja gdje gazda kaze."
VenamaHrabrih
Čekaj malo... Zar on nije ljetos potoisao novi ugovor u kojem se regulišu njegove finansije? Kako odjednom, 4mj. poslije, problem plata i sl.? Mislim da ozbiljni klubovi rade projekcije, tako da mislim da je Džeko ispričao Fonseci basnu o psiću i majci. Istu onu koju je ispričao prije par godina navijaču u Zenici.
Hakkinen
@VenamaHrabrih upravo tako cober. Veliko vozdra za tebe.
VenamaHrabrih
Zasro nam je Džeko i šefa i stanicu, izgleda.
GGMU
Dat će Bog da ode iz šugave Rome!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti