Vučica za vikend gostuje u Torinu

Poznato kada se Džeko ponovo vraća u sastav Rome?

Endin Čaušević

Fudbalere Rome u subotu očekuje veliki derbi protiv Juventusa u okviru 21. kola italijanske Serije A.

Roma se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa 40 bodova i ima jedan bod, ali i utakmicu više od Juventusa. Jasno je da nas očekuje itekako uzbudljiv meč koji se u subotu igra u Torinu u 18 sati.

Pred meč protiv Juventusa u Rimu je i dalje glavna tema Edin Džeko koji je ostao u Romi. Džeko je danas konačno trenirao s ostatkom ekipe, te čini se da je uspio izgladiti nesuglasice s trenerom Paulom Fonsecom.

Čelnici kluba su poručili Fonseci i Džeki da je vrijeme da se pomire za dobrobit kluba, te da se svi moraju fokusirati na teren i rezultate, a ne svađe koje se dešavaju u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što je Džeko konačno odradio trening s ostatkom ekipe mediji na Apeninima pišu da bi Dijamant već protiv Juventusa ponovo mogao biti u sastavu Rome.

Džeko je propustio dvije prethodne utakmice svog tima, ali čini se da bi protiv Juventusa konačno trebao biti u konkurenciji za meč. Džeko će u tom slučaju vjerovatno ostati na klupi, a od prve minute će igrati Borja Mayoral.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.