5

Komentari (5)

Da Dzeko udje i od pocetka utakmice protiv Juventusa, Roma ce izgubiti od Juventusa sto posto. Dzeko se je izvinio Fonseci te ga je zato Fonseca uvrstio u trening Rome, tako pise u italijanskim novinama, naravno o tom izvinjenju ne zeli da pise sportsportba, jer je na strani Dzeke, nadam se da ce Dzeko kao napadac preteci na listi strelaca Henrikh Mkhitaryan-a u Romi za sezonu 2020/21, jer sramota da Dzeko u Romi za ovu sezonu nije najbolji strelac, obzirom da igra naprijed kao napadac.
struja
Fale nam koke Cause?kad ima Edina previse.
user1602245913
Zar nije prešao u Inter, Juventus, Čelzi, Vest Hem, Fenerbahče...?
hordaaaassaistoka
Real si zaboravio
felix__27
Normalno čim dođe velika utakmica Edin u konkurenciji. Roma ce da gubi od juventusa 2-0 i onda će ovaj uvesti Edina. Kao i kod svađe kad su gubili 2-0 pa mu ovaj rekao šta me sada ubacuješ.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.