Edin Džeko izabran u najboljem timu januarskih pojačanja u Premier ligi
Foto: EPA

Odabrano društvo

Edin Džeko izabran u najboljem timu januarskih pojačanja u Premier ligi

S. Grebović

Ovaj januarski prelazni rok u Engleskoj je prošao uglavnom uz puno buke, ali bez zvučnih transfera. 

Prethodnih godina nagledali smo se velikih promašaja u januarskom prelaznom roku koji su plaćani visokim iznosima novca, a koji nisu ispunili očekivanja. Međutim, bilo je i onih igrača koji su se pokazali kao puni pogodak.

Jedan od njih je i naš Edin Džeko, koji se našao u idelanih 11 igrača koji su napravili transfere u januarskom prelaznom roku u Premier ligi, po ocjeni Planet Footballa.

Istini za volju nije bilo nekih golmana u ponudi, pa su na golu u idelnom timu stavili Newcastleovog Martina Dubravku. Zato je odbrana priča za sebe.

Stoperski tandem čine Virgil Van Dijk i Nemanja Vidić. Armirani beton. Bekovske pozicije nisu ništa lošije budući da su na njih uvrstili Patricea Evru i Branislava Ivanovića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mjesta na sredini terena su zauzeli Philippe Coutinho, fenomenalni Bruno Fernandes i još jedan Srbijanac Nemanja Matić, dok napad čine Luis Suarez, Pierre-Emerick Aubameyang i naravno naš Edin Džeko.

Vrlo odabrano društvo u kojem se našao bh. Dijamant.
 

Top Komentari

kovacic
"Istini za volju nije bilo nekih golmana u ponudi, pa su na golu u idelnom timu stavili Newcastleovog Martina Dubravku" - po mnogima najbolji golman prošle sezone...
4 0
Pajver
Uspjeli ste u svojoj gluposti nadmašiti sami sebe. A kolika je visina snijega bila 01 01 1956g na bjelašnici?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi