Gostujemo u Helsinkiju

Iznenađujuće kvote za sutrašnji okršaj Zmajeva protiv Finske

Sponzorski tekst

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi kvalifikacije otvaraju u Helsinkiju gdje gostujemo reprezentaciji Finske s kojom smo igrali i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kada se baš i nismo proslavili.

Finci su se plasirali direktno na EP, a na svom terenu pobijedili su nas sa 2:0. Međutim, u drugoj utakmici koja se igrala u Zenici naš tim je bio sjajan i zasluženo je slavio sa 4:1.

No, Finci ovu utakmicu dočekuju u mnogo boljem raspoloženju nego naš tim koji prolazi kroz dosta turbulentan period u posljednjim mjesecima. Zmajevi su dobili i novog selektora, a Ivaylo Petev će upravo protiv Finske debitovati na klupi naše selekcije.

Utakmica između Finske i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 20:45 sati, a već su poznate i kvote za ovu utakmicu koje su mnoge iznenadile.

Zbog svih okolnosti jasno je da Finska ima ulogu favorita i očekivalo se da će kvota na pobjedu ove selekcije biti dosta manja, ali to nije slučaj.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli kvote za sutrašnju utakmicu i činjenicu da između njih skoro da nema razlike. Kvote za utakmicu Finska - BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.