Nisu očekivali baš njegov komentar

UEFA pitala fanove da Džeku opišu koristeći jednu riječ, a u komentarima se oglasio i Dijamant

Endin Čaušević

Edin Džeko igra u sjajnoj formi otkako je ljetos iz Rome stigao u Inter.

Iskusni bh. napadač bio je junak Intera u subotu u meču protiv Venezije kada je u 90. minuti uspio postići pogodak za 2:1 i donijeti svom timu važna tri boda.

Tako je Džeko prekinuo niz od deset mečeva bez gola u Seriji A, ali i pored toga igra zaista fantastičnu sezonu.

Od dolaska u Inter naš napadač je odigrao 29 mečeva u svim takmičenjima, te je uspio zabiti 12 golova i upisati sedam asistencija.

Zanimljivu objavu danas je imala i UEFA na svom profilu za EURO 2024, a u centru pažnje bio je upravo Džeko.

Oni su objasnili da je Džeko bio direktno uključen u 19 golova Intera ove sezone, te su tražili od fanova da uz jednu riječ opišu našeg reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je mnoge oduševilo jeste Džekin potez da i sam komentariše ovu objavu, te je sebe opisao koristeći riječ "strast". Naravno, očekivano je da u komentarima dominira riječ "Dijamant".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.