Zna se kome je Džeko posvetio poljubac nakon gola u 90. minuti

Donio pobjedu Interu protiv Venezije

Zna se kome je Džeko posvetio poljubac nakon gola u 90. minuti

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko večeras je donio Interu pobjedu protiv Venezije.

Inter je pred svojim navijačima na Meazzi uspio da nakon preokreta pobijedi Veneziju sa 2:1, a junak na kraju meča bio je upravo Džeko.

Naš reprezentativac je u 90. minuti utakmice uspio da zabije sjajan gol glavom za 2:1 nakon centaršuta Dumfriesa nakon čega je nastala erupcija oduševljenja na stadionu u Milanu.

Džeko je "žestoko" proslavio pogodak i bilo je jasno koliko mu znači što je nakon deset mečeva uspio da zatrese mrežu protivnika u Seriji A.

Također, Džeko je poslao i poljubac ka tribini, a bilo je jasno da je on posvećen njegovoj supruzi Amri, kćerki Uni i sinu Daniju koji su pratili utakmicu na Meazzi.

Treba dodati da su tu bili i njegovi prijatelji, a jedan od njiih uspio je da snimi trenutak dok je Džeko slavio pogodak, a veliko slavlje bilo je i u loži u kojoj su bili Džekina porodica i prijatelji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo da je Džeki ovo već 60. pogodak glavom u karijeri, a Venezija je 70. tim iz liga petice kojima je Dijamant uspio da postigne pogodak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
On nije Amri slao poljupce nego svom Gacku.Svak ko zna da koristi kompas zna da je u tom pravcu Gacko.Logicno!Brao Edine,ti si djete kamena!
1 6
Ecosport
Poslo ga Petevu, nabijem ih obojicu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi