11

Komentari (11)

Klicko
Srce Hercegovacko,jaki smo ko kamen Staroga mosta
Dzeko da gol na jednoj utakmici i onda ga nema sledecih 5 do 7 utakmica, pa opet da gol na jedno utakmici pa onda ga nema 5 do 7 utakmica i sve tako naizmenicno i onda kada Dzeko postigne taj gol obicno svi BH sportski portali pisu barem 10 sledecih dana o tome golu. Dzekin gol protiv slabasne Venecije je u stvari tek drugi gol u zadnjih 12 utakmica, ipak je to zaista premalo obzirom sta ocekuje Inter od njega.
Kockoglavi
thekupus
mamu ti klocne, i on i mi
Malmi_Suomi
@Kockoglavi zato ti imaš takav " krasan" nick hihihihi hihihu
E čuj kockoglavi sudija majku ti sviraj kraj.
I taj što ti pišeš i ovaj drugi " kockoglavi" da je KLOC...
Pa eto jeste KLOC zabija od njemačke preko engleske pa do Italije i uzima državna prvenstva a i uzima PARE + sretnu porodicu ima i( kada je slobodan) Amra i KLOC uzmu globus, zavrte ga , te žmireci prst stave na neko mjesto na globusu tj svijetu gdje pritisne ide tamo a VI ili Ja? Mi ovdje komentarišemo o...???. A KLOC UŽIVANCIJA hihihihihi
Kockoglavi
Maimi_Suomi samo sam tebe cekao.
tbra
Nije ovo ono, neko drugi mu vodi stranicu
Malmi_Suomi
Njegovu on vodi 100 ali imaju još 2 stranice slične " neko njegov mu vodi stranicu " Pozz
Malmi_Suomi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti