Šveđanin na odmoru u glavnom gradu Srbije

Crnki koja godinama žari i pali Beogradom nije odolio ni Ibrahimović, odmah se saznalo ko je ona!

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović krajem maja objavio je da završava svoju fantastičnu igračku karijeru, a očito da je sada odlučio da se maksimalno odmori pred nove izazove. Ibra se nalazi trenutno u Beogradu, a veliku pažnju izazvala je fotografija s prelijepom crnkom čiji identitet se brzo saznao.

Ibrahimović je protekle dvije sezone proveo u Milanu, a u minuloj sezoni imao je mnogo problema s povredama zbog čega je shvatio da je stiglo vrijeme da okači kopače o klin.

Ovaj 42-godišnjak je imao emotivan oproštaj na San Siru i bilo je jasno koliko teško mu je palo što se mora penzionisati.

No, ubrzo nakon toga Ibrahimović je počeo maksimalno da uživa u odmoru kojeg dugo nije imao, te u posljednjim sedmicama putuje s jednog kraja svijeta na drugi.

Trenutno se Ibra nalazi u Beogradu gdje je odlučio provesti nekoliko dana odmora, a naravno odlučio je provjeriti zbog čega svi toliko hvale noćni život u glavnom gradu naše susjedne zemlje.

Ibrahimović je išao u provod, a jedna fotografija postala je hit na društvenim mrežama. Fotografisao se sa prelijepom crnkom koja je istu objavila kako bi se pohvalila na koga je "naletjela" u jednom od beogradskih klubova.

Fotografija je postala hit na društvenim mrežama, a ekspresno se saznalo i ko je djevojka koja je pravila društvo legendarnom napadaču.

Riječ je o pjevačici Ivani Bojanović koja često nastupa po beogradskim klubovima i nju u tom gradu već svi dobro poznaju.

Ivana slovi za jednu od pjevačica koje na nastupima prave odlične atmosfere, a u tome je uživao očito i Zlatan koji itekako voli da sluša muziku s ovih prostora što je naslijedio od svog oca Šefika Ibrahimovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.