"Sićušna sam pa volim 'podleći', zato mi se sviđaju tipovi poput Zlatana, jedan igra u Interu..."

Paulina obećala šou u nedjelju

"Sićušna sam pa volim 'podleći', zato mi se sviđaju tipovi poput Zlatana, jedan igra u Interu..."

E. Škorić

Poznata influencerica i porno glumica iz Italije sa svojim fanovima dogovorila je termin za posebnu proslavu šampionske titule Napolija.

Napoli je ove sezone bio fantastičan u Italiji i na kraju zasluženo i to dosta uvjerljivo došao do titule na koju je čekao preko 30 godina.

Bila je ovo nezaboravna godina za sve Napolitance, a neke popularne i zgodne navijačice tima sa juga Italije bile su spremne učiniti sve da obilježe historijske trenutke.

Jedna od njih je Paolina Saulino, influencerica koja je obećala golu turneju ako Napoli bude prvak. Ona svoje obećanje želi da ispuni i sada je otkrila da će to uraditi ovog vikenda.

Sa svim svojim fanovima dogovorila je termin, a to je nedjelja 14:30 sati. Prije utakmice sa Sampdorijom, koja se igra od 18:30 sati u okviru posljednjeg kola, ova prsata ljepotica provozaće se gradom bez odjeće.

Oglasi

Navijači s nestrpljenjem čekaju nedjelju, ali fanovi su unatoč svemu skeptični, vjeruju da će ljepotica ipak imati određene komade odjeće na sebi i da "nije toliko luda da potpuno gola prolazi ulicama grada".

Saulino je glumila u filmovima za odrasle, pa je jako popularna u Italiji, ali i šire, a u jednom intervjuu otkrila je da najviše voli nogometaše, precizirala i koje tipove.

"Koje tipove volim? Sportiste. Nogometaše. Jako volim nogometaše jer su banalni, imaju praktičnu inteligenciju. Tako je lijepo kad se ujutro probude i odu trenirati, znate li kako je divno? Jednostavnost... kako divno. Ne želim Barbijevog Kena. Zlatan Ibrahimović mi se toliko sviđa jer volim visoke muškarce. Kako sam malena, volim "podleći". Sviđa mi se. I jedan tip, igra u Interu... Lukaku", kazala je.

Odakle strast za nogometom?

Oglasi

"Nogometaše sam voljela i prije. Gledala sam ih na TV-u. Gledala sam Inter čekajući da vidim mišiće Javiera Zanettija. Shvatila sam da je njegova noga drugačija od onih tamnijih nogu koje sam viđala na plaži. Ahhh! To je pravi but! Izbezumim se tokom kadrova između prvog i drugog poluvremena kad igrači skidaju dresove i odlaze u svlačionicu... kako divno".

Paolina ima 139.000 pratitelja na društvenoj mreži Instagram na kojoj postavlja veoma provokativne fotografije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti