Užasno izgleda

Bešiktaš objavio fotografiju unakaženog fudbalera: "Bez komentara"

Edmir Škorić

Fudbaleri Bešiktaša trenutno igraju meč 12. kola turske Superlige protiv Basaksehira, a od 55. minute poveli su sa 1:0 golom Muleke na asistenciju Rebića.

Bešiktaš ove sezone nije baš najbolji, niti u prvenstvu niti u Evropi, pa je utakmica sa Bašakšehirom bila prilika da se pobjedom tim napuni samopouzdanjem i da se priključi timovima na samom vrhu.

Za sada im ide dobro i u 70. minuti (do objave ovog teksta) imaju prednost 1:0, ali su se suočili sa problemom u prvom dijelu, kada je nastradao desni krilni fudbaler Bakhtiyor Zaynutdinov.

Mladi fudbaler dobio je žestok udarac laktom u lice od strane igrača Bašakšehira Opokua, koji nije dobio ni opomenu za ovaj start, dok je faul sviran za gostujuću ekipu.

Ova odluka razbijesnila je sve na stadionu, a Bešiktaš je ubrzo objavio fotografiju na kojoj je njihov fudbaler sa vidljivim povredama lica.

"Bez komentara", napisali su kratko, a fanovi su bijesni i prozivaju sudiju koji nije reagovao, kao niti VAR koji mu nije sugerisao da bi mogao isključiti Opokua, koji je usput rečeno imao već žuti karton od 26. minute.

Bilo kako bilo, Ghezzal je zamijenio Zaynutdinova, a na poluvremenu je domaći trener napravio još dvije promjene, pa je rezultat vrlo brzo stigao u vidu gola Muleka.

Fener i Galata daleko ispred

Prvenstvo Turske ove sezone je posebno zanimljivo, pošto velikani Fenerbahče i Galatasaray sa jako bogatim i moćnim rosterima vode žestoku trku za titulu. 

Galata se poskliznula u subotu jer je izgubila od Hatayspora, a Fenerbahče danas ima teško gostovanje kod Adane. Ovi timovi za sada su daleko ispred Bešiktaša, no ni crno-bijeli neće svakak odoustati i žele sa nizom pobjeda da se priključe u borbu za titulu, iako im se daju daleko manje šanse nego gradskim rivalima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Već su poznate i kvote za okršaj gradskih rivala, a iste možete pogledati u ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Pratite Volcanobet kladionicu na Facebooku Instagramu .

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.