Diletta dobila dres koji ide u posebnu kolekciju, potpis hrvatske zvijezde svi su odmah uočili

Bit će gošća na gradskom derbiju u nedjelju

Diletta dobila dres koji ide u posebnu kolekciju, potpis hrvatske zvijezde svi su odmah uočili

Endin Čaušević

Za vikend se u Španiji igra jedan od najvećih derbija La Lige, a počasna gošća na istom će biti i italijanska novinarka Diletta Leotta koja je već doputovala na Pirineje, te je na poklon dobila dres koji će ići u njenu posebnu kolekciju.

Naime, u nedjelju se na Ramon Sanchez Pizjuanu sastaju gradski rivali Sevilla i Betis u okviru 13. kola španske La Lige, a okršaj ovih timova donosi nam tradicionalno velika uzbuđenja i sjajne utakmice.

Oba tima trenutno su u dosta dobrim formama što nam garantuje odličan okršaj, a u susretima Seville i Betisa nismo ni navikli na manje od toga.

Na Ramon Sanchez Pizjuanu počasna gošća bit će i popularna italijanska novinarka Diletta Leotta koja će biti dio DAZN emisije tokom velikog gradskog derbija, a ona je već doputovala u Španiju kako bi se pripremila za ono što ju čeka.

Diletta je u Sevilli dočekana na zaista sjajan način što je i sama priznala, a otkrila je da se najviše iznenadila kada je na poklon dobila dres na kojem su potpisi svih igrača Seville.

Oglasi

Ivan Rakitić nije mogao izabrati bolje mjesto za potpis

Prelijepa novinarka dobila je Sevillin dres s brojem deset kojeg inače nosi Ivan Rakitić, ali umjesto prezimena hrvatskog reprezentativca iznad broja deset je Dilettino ime.

Ona je s dresom Seville pozirala i objavila fotografiju na drutšvenim mrežama i otkrila da će u nedjelju biti dio spektakularnog gradskog derbija.

   Diletta Leotta pozirala s dresom Seville kojeg je dobila na poklon, potpis Ivana Raktića svi su odmah uočili.

Također, zanimljivo da je Rakitić bio među prvima koji je potpisao ovaj dres, a njegov potpis mnogi su odmah uočili na dresu.

Opis nije dostupan.

Inače, utakmica između Seville i Betisa igra se u nedjelju s početkom u 18:30 sati i ovo je derbi koji ne smijete propustiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već su poznate i kvote za okršaj gradskih rivala, a iste možete pogledati u ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Pratite Volcanobet kladionicu na Facebooku Instagramu .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi