FOTO: T. Hebib

Raspored i satnica 18. kola

Jesenji dio Premijer liga BiH stigao do kraja: Derbi Zrinjskog i Sarajeva se neće igrati za vikend

Haris Zilić

Naredni vikend spušta se zavjesa na jesenji dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine utakmicama 18. kola, a kolo će se igrati četiri dana od petka do ponedjeljka.

Program počinje u petak 15. decembra s početkom u 18 sati kada će Posušje na Mokrom Docu dočekati ekipu Borca.

Subota 16. decembar donosi nam dva duela, jedan u popodnenvom terminu i jedan pod reflektorima.

U subotu od 13 sati na Tušnju će Tuzla City dočekati Slogu Meridian iz Doboja, a od 16 sati u subotu GOŠK će u Gabeli pod reflektorima dočekati Željezničar.

Kako i subota, tako i nedjelja (17.12.) nudi dva duela. Nedjeljni program otvaraju u 13 sati u Ugljeviku Zvijezda 09 i Široki Brijeg, a od 15 sati u nedjelju u Mostaru će Velež dočekati Igman iz Konjca.

Posljednje 18. kolo jesenjeg dijela prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine bit će okončano u ponedjeljak derbi duelom Zrinjskog i Sarajeva, a taj meč na rasporedu je od 18 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Raspored i satnica 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine:

Petak 15.12. Posušje - Borac (18 sati)

Subota 16.12. Tuzla City - Sloga Meridian (13 sati)

Subota 16.12. GOŠK - Željezničar (16 sati)

Nedjelja 17.12. Zvijezda 09 - Široki Brijeg (13 sati)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja 17.12. Velež - Igman konjic (15 sati)

Ponedjeljak 18.12. Zrinjski - Sarajevo (18 sati)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.