Izjava Osmanhodžića dugo će se spominjati: Imao je posebne riječi za glavnog sudiju

Rijetko ovo čujemo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine

Izjava Osmanhodžića dugo će se spominjati: Imao je posebne riječi za glavnog sudiju

Haris Zilić

U prvoj utakmici 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koja je odigrana u nedjeljnom programu, Igman je u Konjicu dočekao Tuzla City i slavio rezultatom 2:0.

Za trijumf Igmana pogađali su u prvom poluvremenu Čubrilo i Denković, iako su i gosti imali dosta svojih prilika na kraju slavlje tima iz Konjica.

Po završetku utakmice komentar su dali treneri ekipa Adnan Elezović i Adnan Osmanhodžić. Prvo se medijima obratio trener gostiju, Adnan Osmanhodžić.

"U prvom poluvremenu smo primili dva gola, ali imali smo i dobrih situacija da postignemo gol. U drugom poluvremenu nismo našli dogovor za njihov niski blok. Poradit ćemo na greškama, idemo se pripremiti za naredni meč. Težak teren, čestitam ekipama, suđenje odlično, Musić sudio dobro", rekao je Osmanhodžić i dodao:

"Sloga je dobra ekipa, ne nasjedamo na priče da igraju samo kući dobro, mi ćemo dobro analizirati i dobro se pripremiti."

Oglasi

Ispred domaćina komentar je dao Adnan Elezović pomoćni trener Igmana.

"Što se tiče prvog poluvremna zabili smo dva gola, dobro stajali na terenu. Mogli smo otići na 3:0, 4:0, nismo zabili, onda smo imali problema. Tuzla je imala prilika, vile su nas pronosale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugo poluvrijeme smo dogovorili da se ne uvlačimo da igramo prema naprijed, ali teren je bio težak, igrači su dali maksimum, veoma bitna pobjeda za nas", rekao je Elezović i dodao:

"Ovo je posljednja domaća utakmica, pobijedili smo to je najbitnije, idemo se pripremiti za Velež, pokušat ćemo dobro odigrati ne idemo nigdje sa bijelom zastavom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi