Navijač direktno udario na Rashforda

Zanimljiva scena na Old Traffordu

Miljenik postao omražen na Old Traffordu: Rashford se žestoko sukobio s navijačem Uniteda

Midhat Šljivak

Marcus Rashford iza sebe ima jako lošu sezonu u dresu Manchester Uniteda, a to mu je jedan stariji navijač Crvenih đavola odlučio reći u lice pred meč s Newcastleom.

Marcus Rashford je ove sezone trebao biti vođa ekipe Manchester Uniteda u borbi za vrh Premiershipa. Međutim, 26-godišnji napadač se potpuno utopio u sivilo kompletnog tima koji nije ni blizu da se bori za trofej prvaka.

Navijači tima s Old Trafforda nikako nisu zadovoljni. Nastupi većine igrača ove sezone su bili ispod svih očekivanja, a u svemu prednjači Marcus Rashford.

Jedan stariji fan Crvenih đavola odlučio je napadaču Uniteda to lično reći pred večerašnji meč na Old Traffordu protiv Newcastlea i došlo je do verbalnog sukoba.

Dok se Rashford zagrijavao navijač mu je dobacivao određene stvari. Čuo je to fudbaler domaćeg sastava i krenuo je da i on kaže koju.

Razmijenio je duo nekoliko riječi. Nije Rashfordu bilo nimalo drago što ga navijač proziva, ali se na kraju ipak odlučio udaljiti i ne raspravljati previše.

Rashford iza sebe ima zaista skromnu sezonu. Odigrao je 40 utakmica za Manchester United i ima učinak od osam golova i pet asistencija. Premalo za zvijezdu kakva je on.

Loša sezona bi ga mogla skupo koštati. Engleski mediji tvrde da bi na kraju 26-godišnjak mogao ostati bez poziva u reprezentaciju za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Realnost je da na terenu nije zaslužio poziv. Ipak, posljednju riječ imat će selektor Gordog Albiona Gareth Southgate.

Konkurencija u napadu Engleske ja zaista ogromna. Neće biti čudo ako Southgate izostavi Rashforda sa spiska i vidjet ćemo veoma brzo hoće li se to desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Uniteda je standardan član nacionalnog tima još od 2016. godine. Nastupio je u 60 utakmica i postigao je 17 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.