Na terenu nevidljiv, a s njega bježi kao posljednja kukavica: Sve to dobijete za 16 miliona godišnje

Rashford pobjegao od navijača

Na terenu nevidljiv, a s njega bježi kao posljednja kukavica: Sve to dobijete za 16 miliona godišnje

Midhat Šljivak

Marcus Rashford kao i Manchester United igra izuzetno lošu sezonu. Zvijezda kluba je nevidljiva na terenu, pa je i kod Erika ten Haga preselio na klupu. Danas je dobio nešto više od pola sata na meču s West Hamom, ali nije se proslavio i pobjegao je s terena nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Marcus Rashford je ove sezone trebao nositi Manchester United. Najavljivali su s Old Trafforda velike stvari, no one se uopšte ne ostvaruju i Crveni đavoli pod vodstvom Erika ten Haga izgledaju očajno.

Rashford se potpuno utopio u sivilo Crvenih đavola. Igra očajno, na terenu je nevidljiv na većini utakmica, pa tako i danas u duelu s West Hamom kojeg je Manchester United izgubio s 2:0.

Njemu je očigledno nova frizura bila najbitnija. Sredio se u frizerskom salonu za meč, a nakon njega je tiho nestao. Otišao je bez pozdrava navijačima i na taj način ih je itekako razljutio jer su očekivali barem da s ostatkom ekipe dođe da ih pozdravi.

"Nisam to vidio. Zaista ne znam šta se dogodilo", rekao je Erik ten Hag o odlasku Rashforda s terena.

Oglasi

Fanovi Uniteda sasvim sigurno mu ovakvo ponašanje neće lako oprostiti. Odavno su njegove igre ispod svake razine i potezi poput njegovog su odraz istinske nemoći.

Rashford je ove sezone očajan. Nastupio je u 22 utakmice i ima učinak od dva gola i četiri asistencije. Treba napomenuti da zarađuje gotovo 16 miliona funti godišnje.

Paul Scholes nemilosrdan prema bivšem timu

Legendarni Paul Scholes nemilosrdan je prema bivšem timu. Spomenuo je i Marcusa Rashforda za kojeg ne vjeruje šta mu se dešava.

"Ovo je razočaravajuće. Toliko novca potrošiš na igrače i ništa. Imaš tu i Rashforda koji je potpuno van forme. Najteže je treneru da ih nauči kako doći do golova", rekao je Scholes i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne može čovjek dodavati loptu umjesto njih, ne može donositi odluke umjesto njih, to oni moraju. Prije smo imali takav kvalitet u ekipi, sad ga nema", govori Scholes.

United je ove sezone zabio samo 18 golova u 18 utakmica, a najbolji strijelac je Scott McTomminay s pet golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi