I Casemiro će put obećene zemlje: Brazilac napušta Old Trafford, već pregovora s novim klubom

Veznjak odlazi iz Manchester Uniteda

I Casemiro će put obećene zemlje: Brazilac napušta Old Trafford, već pregovora s novim klubom

Admin Čaušević

Casemiro će biti jedan od brojnih igrača koji će tokom ljetnog prijelaznog roka napustiti Manchester United poslije još jedne sezone za zaborav na Old Traffordu.

Prema onome što prenosi Telegraph za Brunu Fernandesa i Casemira vlada veliki interes, no vjerojatnije je da će od njih dvojice bivši igrač Real Madrida napustiti Englesku.

Brazilac se posebno sviđa Al Nassru i njegovi su predstavnici već obavili razgovore sa saudijskim klubom, dok je i Manchester United otvoren za prodaju veznjaka.

Prethodno su za defanzivnog veznog igrača bili zainteresovani Al Nassr, Al Hilal i Al Ahly, a navodno je Casemiro odabrao Al Nassr.

Inostrani mediji tvrde da je presudilo novo partnerstvo sa Cristianom Ronaldom baš kao u vremenu kada su igrajući u Realu dominirali Evropom.

"Ronaldo zabija 50 golova godišnje sa 39 godina. Šta reći za takvog igrača?!", prije nekoliko mjeseci je Casemiro rekao o Brazilcu.

Oglasi

Zvijezda Manchester Uniteda također je proglasila Cristiana Ronalda jednim od najvećih fudbalera u historiji.

"Donio mi je gomilu trofeja.. Dakle, zadovoljstvo je govoriti o Crisu. U mojoj generaciji bio je među prva tri na svijetu. Bez sumnje, on je jedan od najboljih fudbalera svih vremena."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši dvojac Real Madrida zajedno je osvojio četiri Lige prvaka i dva naslova La Lige. Hoće li uspjeti do trofeja doći i u Saudijskoj Arabiji? Ostaje da se vidi.

Brazilac je u Manchester United stigao prije dvije godine za 70 miliona eura. Trebao je biti jedan od vođa renesanse na Old Traffordu, međutim to se nije desilo. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Nije bio skup ..100 miljkiii hehehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti