"Malo Svjetsko prvenstvo" u Bugojnu

U Bugojnu u aprilu naredne godine rukometni spektakl

Adnan Beganović

U Bugojnu će se od 2. do 5. aprila naredne godine održati treći po redu Međunarodni rukometni turnir "Rukomet je moja budućnost".

Bugojno će u aprilu naredne godine biti domaćin Međunarodnog rukometnog turnira na kojem će učestvovati neke od najboljih juniorskih svjetskih selekcija (igrači rođeni 1996. i mlađi).

Pozivnice se učešće na turniru dobili su Njemačka, Danska, Mađarska, Rusija, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska, dok će na turniru kao organizator istog učestvovati i Katar.

Na kraju dodajmo da je generalni sponzor ovog respektabilnog turnira Rukometni savez Katara, dok je tehnički organizator Rukometni klub Iskra iz Bugojna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.