Foto: EPA

Van Gaal potvrdio

De Gea i Di Maria spremni za Arsenal

Edmir Škorić

Louis van Gaal, menadžer Manchester Uniteda, kazao je da će Angel Di Maria i David de Gea biti spremni za duel s Arsenalom.

Van Gaal je na konferenciji za novinare, koja je održana uoči derbija s Arsenalom, kazao da će dvojica bitnih igrača biti spremni, dok Radamel Facao nije.

Golman De Gea se povrijedio u španskoj reprezentaciji, ali se oporavio iako se govorilo da je povreda teže prirode i da će pauzirati i mjesec dana. 

Danny Blind se teže povrijedio nedavno, ali je holandski stručnjak otkrio da povreda nije tako strašna kako su prenijeli mediji i da njegov sunarodnjak neće pauzirati pola godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.