Unicredit predstavlja

Jeste li već kompletirali svoju virtuelnu UEFA Champions League kolekciju sličica?

Sponzorski tekst

UniCredit, kao banka UEFA Champions League i Panini su za sve fanove ovog najprestižnijeg europskog nogometnog klupskog takmičenja, pripremili virtuelni album UEFA Champions League za sezonu 2014/2015. 

Prikupljanje sličica je počelo 15.10.2014. godine. Ako već niste, registrujte se putem besplatne aplikacije www.unicredit.eu/champions/collection i pridružite se navijačima iz cijelog svijeta u popunjavanju Panini virtuelnog albuma.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kôdova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti UniCredita i Paninija na internetu ili na društvenim mrežama. Kôdovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kôd otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice. Virtuelne sličice moguće je obezbijediti  i kroz razmjenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima. 

Popunjavanje virtuelnog albuma stalno donosi nove uzbudljive izazove. Učestvujte u aktuelnim izazovima i osvojite nove sličice!

Odgovorite na aktuelno pitanje: ˝Koliko različitih država je u prvih 16 klubova?˝, osvojite nove kôdove i poboljšajte svoju kolekciju. 

Možete li se sjetiti 10 najboljih strijelaca grupne faze? Pronađite ih do 13.02.2015. godine i osvojite 5 paketa sličica za vašu kolekciju. 

Za prave nogometne fanove, sigurno neće biti problem odgovoriti na ove izazove.

Tražite još kôdova?

Igrajte UEFA #StickersQuiz: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/live-coverage/panini/index.html. Pogodite imena igrača i osvojite dodatne kôdove za vašu virtuelnu kolekciju. Također, možete osvojiti oficijelne fudbalske lopte i UEFA Champions League sportske torbe.

Kako biste bez obzira gdje se nalazili uvijek imali kontrolu nad vašom kolekcijom preuzmite besplatne mobilne aplikacije UEFA Champions League 2014-2015 virtuelne kolekcije sličica koju predstavlja UniCredit za Android i iOS:

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.panini.panstcl&hl=en

https://itunes.apple.com/en/app/ucl-14-15-virtual-sticker/id768692897?mt=8.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uživajte u zadovoljstvu sakupljanja virtuelnih sličica UEFA Champions League za sezonu 2014/2015 koje vam predstavlja UniCredit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.