Na meč Tyson Fury - Oleksandr Usyk kladio se čovjek kojeg smatraju ukletim - Mnogima je pokvario dan
Tyson Fury i Oleksandr Usyk bore se za apsolutnog prvaka svijeta (AP Photo/Francisco Seco)

Drake uložio ogromnu cifru

Na meč Tyson Fury - Oleksandr Usyk kladio se čovjek kojeg smatraju ukletim - Mnogima je pokvario dan

Midhat Šljivak

Poznati kanadski muzičar Drake poznat je po tome što ulaže ogromne cifre kladeći se na razne sportske događaje. Mnogi smatraju da je uklet jer se zaista rijetko desi da pogodi opkladu, ali on ne odustaje. Odlučio je tako i da se kladi na večerašnji meč za apsolutnog prvaka svijeta teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Tyson Fury i Oleksandr Usyk večeras će u Saudijskoj Arabiji odlučivati o najboljem teškašu današnjice. U igri su svi mogući pojasevi i jedan od njih će postati aposlutni prvak svijeta.

Kladionice za sada nešto veće šanse za trijumf daju Furyju. Međutim, razlika nije velika jer se radi o borbi koju je zaista teško prognozirati.

Kanadski muzičar Drake je, očekivano, odlučio da uloži ogromnu cifru na ovaj događaj. Dečko kojeg smatraju ukletim kada je klađenje u pitanju jer se zaista rijetko desi da pobjedi onaj koga on odabere.

Zbog toga navijačima Tysona Furyja sigurno neće biti drago da vide da je odabrao njega za današnju opkladu. Uložio je čak 565.000 dolara.

Ako Fury dobije borbu Drake će isplatiti nešto preko milion dolara. Dosad nije dobijao previše i vidjet ćemo hoće li konačno nešto i pogoditi.

Oglasi

Mnogima je međutim Drake pokvario dan. To se posebno odnosi na one koji vjeruju da je uklet i koji su namjeravali uplatiti nešto novca na pobjedu Kralja Cigana.

"Prokletstvo je aktivirano. Fury 100 posto gubi", jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi fan boksa dodaje:

"Drakeovo prokletstvo je jako. Fury je u velikoj nevolji"...

Meč Tyson Fury - Oleksandr Usyk trebao bi početi u ponoć. Fury je znatno teži od svog rivala i razlika je gotovo 18 kilograma, a ne 13 kako je prvobitno bilo rečeno.

Zabunom je saopšteno kako Ukrajinac ima 106 kilograma, a ustvari je nešto iznad 101 kilograma, dok je Fury na 119 kg.

Top Komentari

user1676717906
Kako bi ga Saban Trstena razvalijo
0 0
DDG
Koji amaterizam i neznanje kod ovih što pišu na ovom portalu i sebe vjerovatno zovu novinarima. Drake se kladio na Furyja pa ako Fury pobjedi Drake će isplatiti milion dolara???!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi