Kradu im pojačanje

Hoće li Real Madrid iskoristiti Barceloninu suspenziju?

Real Madrid se po pisanju inostranih medija uključio u utrku za dovođenjem Danila Luiza da Silve iz Porta, koji je već neko vrijeme na meti Barcelone.

Brazilski reprezentativac sa mnogo uspjeha nastupa za klub sa Dragaoa u koji je stigao 2012. godine, a navodno su u Madridu za njega spremni ponuditi dvadeset miliona eura.

Navodno je Real Madrid već stupio u kontakt sa Danilom što ga promoviše u najvećeg favorita za dovođenje odličnog defanzivca. Kraljevski klub bi na najbolji način mogao iskoristiti Barceloninu suspenziju koji ne mogu kupovati do januara naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.