Tužna vijest

Hajduk se oprašta od tića: Mirza je izgubio borbu za život

Velika nada bh. nogometa i Hajduka, mladi Mirza Topalić  izgubio je životnu borbu. 

U petak 16. decembra Topalić je preminuo nakon što mu je prošle godine dijagnosticiran tumor na mozgu, a zloćudnu bolest nije uspio pobijediti i njegovo srce je prestalo kucati u 11 godini života. 

"Izražavamo iskrenu sućut ožalošćenoj obitelji Topalić i svim prijateljima našega Mirze. Naigraj se gore, hrabri lave...", napisao je Hajduk na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mirza je svoju fudbalsku priči započeo u NK Šampion Junior, a za Hajduk je odigrao nekoliko omladinskih turnira. Struku Hajduka je bio impresionirao u Jastrebarskom na turniru gdje je bio najbolji igrač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.