Famozni Limeni otkrio tužnu sudbinu Dragana kojeg je uništio: "Jako mi je žao, taj dečko je sada..."

Nakon godina šutnje

Famozni Limeni otkrio tužnu sudbinu Dragana kojeg je uništio: "Jako mi je žao, taj dečko je sada..."

Admin Čaušević
Teme:

Rijetko ko zna da mu je pravo ime Stevoslav Stevanović, a svima je poznat kao Limeni. Karizmatični srbijanski trener koji je radio po nižim ligama u Srbiji je prije nekoliko godina postao pravi hit na društvenim mrežama, sada je progovorio o svemu.

Limeni je u regionu pravi hit. Poznat je po snimku kada je galamio na izvjesnog Dragana zato što nije slijedio njegove instrukcije.

Ponašanje vremešnog trenera, govor tijela i psovke koje je izrekao u tom trenutku su rezultirale urnebesnom scenom koja je na neki način bezvremenski hit kada su u pitanju najsmješniji klipovi.

Nakon godina šutnje gostujući u podcastu Incubator famozni Limeni je ispričao šta se zapravo desilo sa čuvenim Draganom. Uputio mu je izvinjenje što je zbog njega prekinuo igrati fudbalu.

Dragan se zbog svega oprostio vrlo rano od fudbala. Ostavio je kopačke i umjesto da živi fudbalski san okrenuo se školovanju te postao magistar.

"Nije napravio ništa od karijere, a sve sam dao od sebe da to uradi. Bio je dobar, dao je 27 golova polusezoni. Međutim, šta se desilo? Igrali smo posljednju utakmicu u sezoni u Ratkovu protiv vječitog rivala, Zadrugara iz Srpskog Miletića."

Oglasi

"Tu je bio jedan trener Milojević, koji je 'švercao' neke igrače. Ja sam stalno vršio pritisak na Dragana da igra, da gura loptu, da doda, da gol. Nažalost, on se nije skinuo. Taj dan mi je došao i rekao 'Šefe, ja nemam kopačke' i već me je tada iziritirao što nije došao na vrijeme u svlačionicu, prvo je kasnio, pa je rekao nemam kopačke."

"Na tribine. I mi izgubimo tu utakmicu 1:0 i ja sam onda počeo "Dragane, Dragane". Kad god koja utakmica počne, da ga osudim. I on je vjerovatno pod tim pritiskom izgorio i napustio fudbal."

"Jako mi je žao, on je možda pogrešno to shvatio. Inače je magistar, prošle godine je dobio sina. Vjerovatno će ovo gledati na YouTubeu. Jako me je razočarao, ali pozitivno. Trebalo je da odigra, ja sam za njih bio spreman da dam i zadnju kap krvi."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Šta se dogodilo u njemu, da li ga je bila sramota ili ga je neko nagovarao što je prozvan. Ali on je pozitivno prozvan. Sam sebe je izazvao da ne igra jer nije donio kopačke."

"Ja mu kažem: Šta ćeš ti u svlačionici, ti nisi igrač, na tribine'. Meni ste vi svi jednaki, svi koji su više trenirali, oni su među 18 u protokolu. I dan danas je tako kod mene", završio je Limeni.

Top Komentari

FudbalskiGenije
Evo trenera za židovski klub bauern
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi