Još jedan odličan nastup bh.reprezentativke

Dobar nastup Svitlice za novu pobjedu svoga tima

Emir Dindić

Dragana Svitlica odvela svoj tim do nove pobjede u prvenstvu Španije.

U 18.kolu Prve lige Španije za košarkašice sastale su se domaća ekipa Bembibre naše reprezentativke Dragane Svitlice i ekipa Araskija. 

U jednoj zaista neizvjesnoj i interesantnoj utakmici slavila je domaća ekipa Bembibre sa 79:71 i tako upisala novu pobjedu. 

Naša reprezentativka Dragana Svitlica na parketu je provela 26.minuta i za to vrijeme postigla je 15 poena i dodala 8 skokova i ponovo bila jedna od najzaslužnijih za pobjedu svog tima.

Nakon 18.kola prvenstva Španije naša reprezentativka Dragana Svitlica nalazi se na prosjecima od 10,3 poena i 4,4 skoka uz 1,4 asistenciju.

Ekipa Bembibrea nakon 18.kola nalazi se na 11.mjestu sa omjerom od 7 pobjeda i 11 poraza.

Slijedeće 19.kolo je na rasporedu 18.februara kada ekipa Bembibrea gostuje kod ekipe Gran Canarije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.