Zrinjski, Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg traže prolaz

Šta kažu kladionice pred evropske mečeve bh. klubova?

Ove sedmice su na rasporedu utakmice 1. pretkola Lige prvaka i Evropske lige, pa ćemo na djelu vidjeti sva četiri ovosezonska predstavnika BiH u ovim takmičenjima.

Gledajući kladioničarske koeficijente na utakmice bh. klubova, sva četiri naša predstavnika imaju realne šanse da se plasiraju dalje, ali su u ulozi favorita samo dva kluba.

U srijedu će bh. prvak Zrinjski gostovati Spartaku iz Trnave, a kvota na Plemiće iznosi 3.50 u MOZZART kladionici. Na pobjedu Spartaka kvota je 2.15, a na neriješen rezultat 3.00. Pogledajte sve kvote za ovaj meč.

U najboljoj poziciji za prolazak prvog evropskog rivala je Željezničar, koji je popriličan favorit već u prvoj utakmici protiv Narva Transa koja se igra u četvrtak u Estoniji. Na Plave sa Grbavice je kvota 1.70, a na Estonce 4.90. Koeficijent na neriješen rezultat je 3.45. Pogledajte ostale kvote.

Ulogu favorita ima i gradski rival Sarajevo, koje će u srijedu igrati protiv Banantsa u Jerevanu. MOZZART na bordo klub nudi koeficijent 1.90, na Armence 3.90 a na remi 3.35. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Široki Brijeg je u ulozi blagog autsajdera protiv Domžala, iako prvi meč igra na svom terenu. Na bh. predstavnika kvota je 3.05, na remi 3.00 a na Slovence 2.40. Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte ovdje.

Utakmica Spartaka i Zrinjskog igra se u srijedu od 18 sati, dok je istog dana od 15:30 na rasporedu duel Banantsa i Sarajeva. U četvrtak se od 18 sati igra meč Narve i Željezničara, dok Široki Brijeg i Domžale igraju s početkom u 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.