Ćosić pred meč s Banantsom

"Veoma je toplo, a imali smo i naporan put"

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili lakši trening u Jerevanu pred meč prvog pretkola Evropske lige protiv Banantsa.

Bordo ekspedicija sinoć je doputovala u Jerevan gdje ih u srijedu očekuje duel protiv Banantsa. Igrače Sarajeva dočekala je visoka temperatura u Armeniji, a jutros su odradili samo lakši trening. Do meča s armenskom ekipom odradit će još dva treninga.

"Stigli smo kasno, dva sata poslije ponoći u Jerevan. Imali smo naporan put već jutros smo odradili već uvodni trening na kojem smo odradili dobru pripremu pred poslijepodnevni trening. Večeras i sutra treniramo u vrijeme utakmice i to je otprilike ono što su pripreme pred meč u srijedu. Ovdje je dosta toplije nego kod nas, ali sigurno je da ćemo napraviti dobru adaptaciju kroz treninge. Ono što nas raduje jeste da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu", rekao je pomoćni trener bordo tima Dženis Ćosić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi