Igrači Sarajeva stigli u Jerevan i odradili prvi trening

Dočekala iz paklena temperatura

Igrači Sarajeva stigli u Jerevan i odradili prvi trening

E. Čaušević

Fudbaleri FK Sarajevo doputovali su kasno sinoć u Jerevan gdje će u srijedu odigrati prvu utakmicu 1. pretkola kvalifikacija za Evropa ligu protiv FC Banants.

Nakon dugog i napornog puta ekipa je jutros odradila lakši trening kako bi se igrači odmorili i prilagodili vremenskim prilikama koje vladaju u glavnom gradu Armenije. Dnevna temperatura u Jerevanu ovih dana je oko 35 stepeni celzijusa a u srijedu na dan utakmice očekuje se i do 38 stepeni prema prognozama.

Do utakmice, ekipa će odraditi još dva treniga u ponedjeljak i utorak, u terminu utakmice. Utakmica FC Banants - FK Sarajevo igra se u srijedu 11. jula sa početkom od 17:30 po lokalnom odnosno 15:30 po srednjeevropskom vremenu.

Spisak igrača koji su doputovali u Yerevan i konkurišu za meč protiv FC Banants: Pavlović, Tucaković, Hebibović, Hodžić, Adukor, Mujakić, Stanojević, Rahmanović, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović, Resić, Šabanović, Tatar, Šofranac, Handžić, Mustafić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi